Radiofrecventa tripolara Radiofrecventa tripolara ORADEA este una din tehnicile cele mai eficace in tratarea imbatranirii cutanate, remodelajul facial si corporal si al tratamentului relaxarii cutanate.

Undele de inalta frecventa incalzind pielea in profunzime provoaca la nivelul dermului o contractie a fibrelor conjunctive( colagen, elastina,etc.) care vor intinde pielea.

Concomitent cu contractia fibrelor de colagen are loc si drenajul grasimilor din celulele grasoase. Efectul regenerator si liftant al tratamentelor de RFT vor conduce la corectarea relaxarii cutanate a ovalului fetei cu reducerea profunzimii ridurilor de la coada ochiului (“laba de gasca”) si netezirea obrajilor sau a altor zone tratate.

Nu exista efecte secundare si rezultatele se vad de la prima sedinta.Remodelajul zonei tratate se continua timp de mai multe luni dupa oprirea tratamentului.

Se recomanda in medie 6-8 sedinte cu interval de 7-14 zile. In cazul unor afectiuni importante ale pielii sau la varste mai inaintate este posibil ca numarul sedintelor necesare pentru obtinerea rezultatelor dorite sa fie de 10-14.

Radiofrecventa tripolara – Se recomanda pentru intretinere cate o sedinta la 2-3 luni.

Tratamentul este foarte placut producand o incalzire a zonei de tratat, care genereaza o relaxare psihica deosebita cu stare de bine general.

Radiofrecventa tripolara oferita de Dermalift Medical Spa

Procedura Pret Observatii
Radiofrecventa tripolara 250 – 500 lei per sedinta
Dr. Raluca Pop
Medic estetica medicala
Mobil: 0745655598